Helloooo ;)


Jag är glad, men trött idag. Mycket klaaad hest :P vad är det för uttryck egentligen? Jag har igång MTV och lyssnar samtidigt på Missy Elliot på datorn, det kan man bara sammanfatta med att jag älskar musik ;D muhah!

Ska äta frukost strax, sen ringa lite runt lite viktiga samtal. Sen efter det ska jag lägga mig och läsa en bok jag har fått låna av Sarahs Viktor. Snabba cash heter den, fyfan den är grym. Vilket språk författaren skriver. Klockrent ;D Vill bara bädda in mig i filtar koka en till kopp te och öppna boooken.

I eftermiddag är det teater, har längtat efter det heeela heela veckan :) jag tror att det kan bli riktigt bra. Längtar efter att få stå på scenen igen, det är så skönt att gå in i en annan roll. Man måste vara fokuserad till max, och måste släppa sig själv en stund, det är underbart att bli bekvämare och bekvämare i sin roll. Häftig känsla när det liksom klickar med rollen, man blir ett eller hur jag nu ska förklara. I framtiden skulle jag kunna syssla mer med teater, man får ut så mycket känslor och det mår jag bra av.

Igår när jag städade mitt rum tittade jag igenom gamla dagböcker och anteckningsblock. Jag har skrivit dikter förut, åhh! Jag hade velat hitta tillbaka till diktskrivandet igen, bara bolla och trolla med ord och känslor, skriva ner de på papper och spara. Titta tillbaka på och minnas...

Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Puss och kärlek!

RSS 2.0