en dag på stan...


Herregud har varit vaken till tre på natten denna natt, det är så mysigt med sommarnätter. egentligen tycker jag om att sova tidigt tio,elva är skönt på helger om man inte är ute och dansar förstås ;) men nu är dygnet vänt, och jag tar igen tiden jag missar när jag jobbar på veckorna. så det känns okej ändå.

idag har jag vaknat vid halv tio och gått ut med hundarna, för att sedan fika klockan elva på nyfiket/åhults vad det nu heter, whatever ;P
emma kom förbi halv elva och vi sällskapade ner med robin mot stan, fick två vackra sjalar av robin idag. tack :) klockan elva kom komsijat till fiket och jag beställde en riktigt god caffe latte med caramelsmak ;) länge sen jag drack en caffe latte, lessnat på det lite när jag drack det hela tiden förut när jag var i helsingborg. så det har blivit mycket cappuchino istället, men denna latten var asgod , så blir det väl latté hela sommaren.
mayan dök också upp klockan tolv då satt vi en stund med henne också för att sen gå på marknaden. emma for efter en stund. jag köpte en skitfin tröja med beyonce på ;) sen blev det en souvas kebab innan komsijat for till sig och jag och mayan styrde oss hemåt. jag älskar verkligen kebab, hade kunnat leva på kebab och pizza ;D haha

bjuder på lite bilder från idag

dagens planer och gårdagen.

dagens planer är att plugga till maax. har varit ute en stund med hundarna iallafall det var riktigt skönt, molnigt men ändå varmt :) jag kommer vara hemma hela dagen och bara nöta trafikregler.

igår var det en riktigt fin kväll, det grillades hos sara med ett gäng brudar. det smakade helt underbart, sen var planerna att fara ut, så vi for och kollade läget i öltältet på nex vid niotiden då det var gratis. men det kändes helt ointressant eftersom de flesta som var där var i pappas ålder, det hade väl säkert kommit lite mer folk i våran ålder vid elva, men då skulle kosta 180 kr att komma in, vilket är alldeles för mycket pengar. och vi fick inte ta en stämpel utan att betala de där jävla 180 spännen. den är sjuk den här stan.  så vi dissade nex och for hem till sara och spelade ett spel och käkade godis istället haha :) men det var minst lika trevligt , fast jag kom fram till att jag är väldigt trög när det kommer till spel ;) jaja det kommer mer helger denna sommar då jag ska dansa.

jag och mina fina snäckor <3 annchan och sara.

peace out / Petra

summertime .


Vilken härlig dag :) jobbet har gått undan första förmiddagen slutade klockan tre, sen blev det att fara på marknaden och där hittade jag en grön leopardklänning. älskar leopard, jag vet många tycker det är för tanter med rött läppstift, men jag gillar det ändå. haha ;)

köpte även en snygg tröja med reaggefärgerna ;) samt en väska i samma färger. hoppas nu att inte varenda 12 åring springer omkring med tröjan som jag har köpt på marknaden. det är ju populärt bland ungarna att klä sig i kläder med tryck av bob marley, eller överhuvudtaget tröjor med grönt,gult och rött. hojja, alla vet väl inte ens vad reagge betyder...

nu är det helg och det känns riktigt efterlängtat, imorgon ska jag träffa emmsi en sväng om hon hinner.
gå lite till på marknaden, sitta ute i solen och framförallt så ska jag plugga.

ska fara till sara på ett tag , där det skall vara några tjejer ikväll och det blir säkert mys med grillning och tjejsnack ;)
sen kanske det blir krogen. hade varit kul ändå, fixa sig lite och sen dansa till sommarrytmer.


hihi en bild på linnéa baby, mig och min soulmover emma en pub kväll i maj, hoppas det blir många mysiga pubkvällar i sommar, tänk er ett glas vitt och sitta ute och bara surra skit ;) hoppas man slipper myggen bara ;D

Puss på er alla och trevlig heeeelg :D

oh god...


känner att pressen ökar på mig, det gäller att vara fokuserad. jag har verkligen kämpat för det här. fan jag ska inte tänka så mycket bara göra det, bara klara det helt enkelt! men jag vill bara drömma mig iväg från verkligheten just nu.. när jag egentligen borde vara 100 % i fokus . men jag har varit här varenda morgon på denna bilskola hela veckan och gjort fas efter fas och klarat faserna nu. im a fighter ;)

jobbar eftermiddag idag igen, skönt att jobba ändå, att få tänka på något annat, göra nåt annat .och det gör mig lugn för på jobbet måste man vara fokuserad på andra människor för en stund, inte sitt liv . för det enda jag känner just nu inom mig är stress. hatar det... nästa vecka gäller det :) ska ge allt mer kan jag inte...

snart andra jobbardagen.


God morgon :)

solen lyser, men jag är inte riktigt på humör. fan...
men, men det kan inte alltid vara så.blir väl bättre sen hoppas jag.
börjar jobba klockan ett idag, till halv tio. ska hinna övningsköra före det.
är så glad att jag hamnade på enen iallafall. fin personal och gamlingar. riktigt trevligt att gå på jobbet :) jättebra första dag igår,. men nu måste jag äta något för att springa till bussen.

ciaoo !

oh my god

Jag är så trött, har varit på bilskolan typ hela dagen.  sen blev det en mixsallad på alanya med skummen riktigt trevligt faktiskt ;) Det finns inte så mycket att säga idag faktiskt är som sagt helt slut, ska ringa ett viktigt samtal. sen ska jag gå ut och vara social med ma familia ;)

puss ciao ;)

laffy taffy ;)



En gammal skön låt som jag har börjat lyssna på igen, ;) om jag hade haft en bil hade jag lyssnat på den här med riktigt mycket bas. riktig soft låt , enligt mig och Therese ;)

kort eller långt hår?

    
två bilder på mig här. ena med kort hår, tagen för ett halv år sen. andra är på mig med långt hår, tagen för tre veckor. Kan inte bestämma mig vad jag ska ha för frisyr. kort eller långt hår?

ska jag klippa håret kort som till vänster? eller spara håret långt och klippa en rak bred lugg? vilket är bäst?

Vad tycker ni? tell me ;)



jag tror, jag tror på sommaren


Eller så inte? Jaja man kan inte förvänta sig så mycket det är ju bara juni som mormor sa ;)
Men jag vill ha sommar och soool, men det kommer väl. En resa till kroatien hade inte suttit fel just nu, men ska jobba hela sommaren= cash som är nödvändigt så det får bli en resa augusti/början av september. hur ska jag klara mig? gud vad jag saknar alla därnere dijana, kristina, denis, dejan dijanas familj! men det kanske blir en tripp till malmö innan, en snabbis om man har tur.

Imorgon är det midsommar, och då åker pappa och Lena iväg och då ska jag äta hos robin. mysigt ändå med midsommar minns när man satte blommor under kudden som liten. nu behöver jag inte göra det längre ;)

dagens planer är bilskolan, no more. Öppen för förslag ;)

peace out!


Less på ytlighet!

Vänner är som diamanter. But some diamonds are not forever.

Ligger i min säng och försöker sova. Men fick sån innerlig lust att skriva istället.

Jag sitter och tittar runt på internet bloggar,facebook osv. Jag kollar bekantas studentbilder, jag tittar balbilder. Jag tittar på barndomskompisars gamla och nya bilder. Bilder på människor som har funnits omkring mig. En tanke far genom mitt huvud, hur ytligt mycke som finns här i världent egentligen. Grymt less på sånt! Pussar på kinder, meningar som heeej gumman , saknat dig gumman!  eller Du betyder så mycket för mig! Hur många gånger har man inte fått höra dem orden och tyvärr hur många gånger har de betytt NADA. Jag menar många gånger har jag fått fått en kniv i ryggen , kort efter dessa ord har blivit sagda. Vi lever i en hård värld ibland, och jag är öppen som person skrattar och är trevlig, men för det vet jag en sak som har jag lärt mig genom livets hårda skola och det är att vara försiktig med vem jag släpper nära inpå. Samtidigt har jag blivit så stark med åren så jag har lärt mig att sålla bort, jag går inte på tå för dem som skiter i mig. Respekt föder respekt. så är det!

Jag är så glad för många av mina vänner, barndomsvännerna Granbacka crew haha som syskon för mig det kommer alltid vara så ;) med namnet vet ni vet vilka ni är hehe. och Dijana, Emma, Ania :) mina allra bästa vänner. Jenny och Linno gud vad jag tycker om er, Min kusin Johanna, Therese Aukea. Märta, eve, ronja mitt tjejgäng. Mayan ett nytt underbart tillskott, min lilla snäcka och din vän Ida är också söt, och Ida Eriksson jag har så mysigt med älskar att prata och diskutera med dig som med ingen annan! . Sen så saknar jag Annchan och Sara grymt mycket <3

När man kollar runt på internet så kan många tankar dyka upp , men oavsett vad så klarar man allt ett stort leende på läpparna och huvudet högt. men glöm inte för den delen att titta dig omkring ibland och öppna ögonen för de stjärnor som finns där för en. när jag har lätt att sålla bort så betyder det också att jag ibland har svårt att upptäcka nya fina människor som verkligen ställer upp för mig jag blir blind för att jag har svårt att släppa folk in på livet, på gott och ont. Och trots mina svårigheter och att jag sållar bort och har svårt att släppa in så bevisar detta inlägg ändå hur många nära vänner jag har, det är mer än två händer fulla. ;)

Har haft en mysig kväll hos Ida E, med massa fluffiga cupcakes. men men, nu ska jag sluta yra och försöka sova.
Godnatt  !

P.S ;) Fick ett brev från Polen för några dagar sen, Ania skickade ett kollage på oss.  <3 hur fint är inte det? ska rama in! D.S

Ida 18 år !


Idag mår jag lite bättre, men halsen värker. Idag fyller Ida 18år och jag och Robin ska dit och fira henne. Grattis gumman :)
Dagen har bestått av att träffa Milo och Jenny på stan och äta lunch på Manuella, en pasta bolognese för mig.
Sen har jag varit på bilskolan och äntligen går det framåt, haha sen hämtade robin upp mig med bilen som kallas "bruna faran" en sån snygging ;)

Nu blir det hamburgare här hos Robin .

Puss på er!

13 timmars sömn.


13 timmars sömn söndag-måndag. Har sovit lite sen studenten och det enda jag kan säga är. Shit alltså studenten har tagit kål på mig ;) Har haft en en skitkul bal, älskade verkligen att gå på the red carpet! Hade kunnat gå om och om igen, vilken kick alltså! Boostar upp självförtroendet totalt , vad mer kan man säga?

Studenten går bara att beskriva med tre ord, helt fucking underbar.
Morgonen började lite lulligt med champagne till frukost, och sen bar det av till sporthallen för att repa till skolavslutningen, mot okända hav satt som den skulle och det var kul att dansa loss till Aidas Kiss låt (misstolka inte nu ;) . sen blev det sån makalös stämmning när studenterna var på plats där nere, vi satt längst fram jag såg perfekt allt för en gång skull. Tårarna rann när Jacke och Annelie sjöng "Kom ihåg mig då", jag tycker att Winnerbäck är lite överskattad men den låten är klockren.

Annars då, gillade två tal mest Carros hon höll ett fint och kort tal (gillar inte för långa tal på studenten) och Davids höll ett riktigt "jävla" känsloladdat tal ;)

Det som fick mina tårar att rinna ännu mer var att jag tilldelades ett stipendium, med motivering att jag är levnadsglad inför livet, har fina skolresultat och har ett fint bemöttande till andra (kort beskrivet vad det stod). Jag blev alldeles rörd, över den fina motiveringen och blommorna och som jag har kämpat den här våren så är jag värd detta!
Grattis till alla fina från Tallbacka som fick stipendium Ronja, Joffi, Mattias med mera. Fan vad kul!

Sen blev det lunch och sen blev det att säga hejdå till lärarna, gud vad jag kommer sakna vissa faktiskt. ingen nämnd ingen glömd. Mottagandet på skolgården var trevligt, och familjen och mormor var där. Sen blev det att åka lastbil och jag skrek mig hes däruppe. fort var vi framme i centrum där det fotades och pussades och kramades hit och dit. sen blev det mormor med robin och smöööörgåståååårta. världens bästa käk, fick ett fint halsband i guld där det står petra av mormor. sen for jag hem och det var som rena rama julafton med min släkt , lenas brors familj och presentutdelning mat och paj ;) tack alla kunde inte få en bättre dag.

fredagskvällen kunde ha blivit mer lyckad, men men ibland går det inte så man har tänkt sig.
Idag har jag mest tagit det lungt. Har varit på jobbintroduktion på Enen, och sen fikat med Ida. Men for sen hem mår inte så bra idag, har sovit några timmar på kvällen vilket resulterade att jag ej kan sova nu och jag är för vaaarm om pannan min. Igår var det uppträdande med SOULEN det gick skitbra trots vädret ;) och jag trivs verkligen att vara med i gruppen, men jag och robin var helt slut igår och han somnade klockan 6 och jag klockan åtta, på kvällen shiiit.

Yesbox, här komemr lite bilder till dom som inte orkar läsa min text  haha, men det var så kul att få sammanfatta allt. Nu ska jag försöka sova igen. Peaace out!


Student 09


Ny blogg, ny design och nya Petra ;)
Ta det sistnämnda med en nypa salt ;)

Bestämde mig för att radera mina gamla inlägg för att börja om på nytt med bloggandet. Har en ny snygg design gjort av lillgumman Mayan. Tack bloggen är superfin!

Idag är det baldag, klänningen är fixad likaså frisör tid, tid på profoto samt att jag ska förbi Elin för att bli sminkad. Det kommer bli en kick ass dag! Jag bara vet det ;) Vissa säger att balen är skittråkig och stel, men jag ska ha det riktigt roligt ikväll för det blir vad man gör det till, så tänker jag många gånger. När jag reser eller när jag festar. Jag vet iallafall att jag kommer vara så jäkla lycklig ikväll, med fetaste leendet på läpparna kommer jag gå in på Harys för denna våren har varit så hektisk. Skolan, körkort, tränare för konståkningen,  sång, dans och lite teater är det som har stått på schemat. Jag älskar att ha många bollar i luften men nu försöker jag att samla mig och fokusera, försöker hitta en slags balans så jag inte blir så stressad. men alla har sina perioder thats it ;) Men i helhet är jag lycklig för livet har så mycket att ge, och bal går man inte på varje dag. "Vad vooooore väl en bal på slottet"- Askungen ;) haha

Idag är Baldagen och då ska jag bara njuta äta gott , skratta och dansa. tordag bakisdag och körkortsplugg  och fredag STUDENTEN den kommer också bli fett nice.

Nu är klockan tjugo över tio , klockan tio ska jag infinna mig på Stinas hårcenter Therese ska fixa mitt hår där ;)
Så nu måste jag börja röra på mig. Sätter in lite bilder imorgon.

Peace !

RSS 2.0