How ya doing? ;D

Im doing just fine, bättre ialf. tränar för fullt och försöker vila upp mig mentalt men ej fysiskt där är jag igång ;) Förlåt mina kära vänner om jag inte hör av mig och ringer som jag brukar. Men jag vill bara ta det lungt och vila upp mig och göra småsaker som gör mig glad inte stressad pallar inte med stress och jobbiga tankar längre. Måste jobba lite med mig själv och det kan ta lite tid, så snälla kasta lite positiv energi på mig just nu.
Jag har ingen riktig blogglust just nu, men det kommer . Promise :) det kanske kommer ett inlägg ikväll eller om några veckor. but i´ll be baaack ;D muhahaa!

En sista sak vill jag skriva innan Emma hookar upp mig för träning.

Robin jag älskar dej <3 tack för att du orkar med mig ibland, när det känns som jag faller.
Love you!!!

Godnatt :)


Hoppas jag slipper bli förkyld nu pappa är jättesjuk och robin är också förkyld. ;D vill ju träna med Emma hela veckan.

Men jag har bestämt mig jag får inte bli sjuk, ska ju bli biff haha :P, jaja gott folk, försöka sova nu. sömn och vätska är bra för att hålla sig frisk

Puss, natti.


Kräftskiva

Hellu there :D
Long time ago.
Wiiie :) Ska ladda upp lite bilder imorgon så får ni se. Men kamerans batteri måste laddas så kan inte ladda upp några bilder idag.

Igår hade vi som sagt kräftskiva, helt nice massa estetisk anda med mycket skratt, mat, dans sång och alkohol i määängder haha. Så underbart härligt gäng vi var avslappnat och alldeles perfekt. Måste göras om , verkligen:)
Dagen efter har också varit nice, faktiskt promise ;) jag som alltid brukar ha ångesten nära inpå dagen efter. men inte idag.

Nu ska jag sätta på avslappningsskivan ett varv till och försöka somna igen ;) fan att jag skulle somna framför tv:n tidigare.

Nattinatt :)

Längtan



5 veckor tills jag åker till Kroatien. Jag längtar och lyssnar mycket på den här låten. Gaaah snart sitter jag på ett plan på väg till paradiset. Det går inte att beskriva lyckan!


jaa


Dricker chai-te och äter choklad, nyss dansade jag omkring som en galning trots att jag är förkyld. :P Men det är så underbart att bara känna att man lever, röra höfterna i takt till musiken slutna sina ögon och drömma sig bort att man är någon annanstans. Som drömmare eller sökare så gör jag det ofta, men nu är verkligheten något helt annat. Men i dont give fuck. Då drömmer jag hellre mig iväg ;)

fyfan


Egentligen finns det inget att säga, jag är less . Less på att inget just nu går min väg. Men jag orkar inte vara ledsen, ingen idé att gråta. för jag ger inte upp detta är bara en svacka, jag hoppas på bättre dagar. Men det känns som om det är massa faktorer som inte är bra just nu, därför vaknar jag upp med en äcklig klump i magen nästan varje morgon.
Skönt att det blir jobb i helgen , så får jag tänka på annat. Idag efter jobbet ska jag till Märta och Tove en sväng och säga byebye .

Nu ska jag äta frukost och kolla MTV.

Chai-te


Sitter med ännu en kopp chai ;) så gudomligt gott.
Har kikat lite på facebook, på top model sidan på nya säsongens guuurls :) riktigt snygga det här året faktiskt, vissa år har de faktiskt de flesta sett dåliga ut, ingen stil nada bara pinnar med ingen attityd alls. men det har funnits några favoriter ialf. På tal om stil, jag vill köpa kläääder. Och handla massa på second hand, Bara två veckor kvar till lön.

puss!

Träning!


Det har varit så mycket på senaste tiden , så jag har halkat efter med min träning. Jag var ju ut och sprungit några gånger på Lassaspåret, det är så underbart att springa där i skogen fridfullt på något sätt. Men nu har jag inte varit ut på två veckor. Egentligen finns det inget att skylla på, jag har haft mycket att göra sure det har jag ju haft men man kan inte skylla på det.. Jag kunde ha sprungit efter jobbet, eller som paus mellan pluggandet till körkortet, för man jobbar ju inte 24/7 eller pluggar 24/7 ;) right? Istället för att träna har jag käkat massa istället tillexempel smakat det jag har bakat på jobbet,  jag erkänner kaksmet är wonderful  ;( chooooklad, glass, godis,  jag har druckigt många Lattes och mycket ost och kex kvällar har det blivit med Robin. Listan kan göras lång. Och jag älskar att äta och tänker inte skriva ett inlägg om att jag ska börja med GI eller gå på diet. Nej jag ska börja träna.

Träning är det bästa för att vara sund, det tror jag på.

Jag och Emmsi ska köpa ett kort och börja träna på Malmbergets Fysio. Det blir nog yoga i gve, m.m Känns bra och vissa träningar börjar redan nästa vecka. Längtar faktiskt och nästa vecka har jag faktiskt mer tid än vad jag har haft på mycket länge. Åh det ska bli så kul. Emma får dock lära mig lite gym, haha är inte alls för gym. Tove fick ut mig lite, och det var ganska kul, men inte världens roligaste med gym. Men jag ska lära mig att försöka tycka om det, ge det en chans till ;)

Men jag måste skaffa en riktigt fin träningsoutfit ;)



dålig dag/bra dag, i dont know...

Den började bra, var på lite jobbcoaching kändes riktigt givande idag, då jag fick svar på lite frågor om cv och referenser bl.a. Känns skönt att ha varit på lite jobbcoaching nu när jag har varit ledig. Skrev ett cv igår, kul var det det boostade ialf upp mitt självförtroende lite till, jag vet vem jag är och vad jag klarar av, men jag är samtidigt en person som behöver höra vad jag är bra på ibland och då var det kul att skriva cv för då måste man ta fram allt det , jag gillar själva idéen att jobba med cv det är nyttigt. framför allt för att försöka jobba med sig själv, vem är jag vad vill jag och försöka ta fram vad som man har för egenskaper som säljer. och fast jag "bara" är 19 år känns det som att jag vet vad jag vill i livet, och hur jag vill leva. men jag vill ha mer mål att sträva efter!

i övrigt har det varit en jobbig dag, inte dålig inte bra, vet inte vad jag ska känna. men en sak är jag säker på den hade varit en helt okej dag om inte Linno hade flyttat. Jag saknar dej såå mycket redan.  God,Im gonna miss that guurrrl!!!
Hon har flyttat idag, tagit med alla sina tusen(?!) skokartonger, kläder, och  framför allt sin marcus och dragit vidare till Kalmar. Gryymt avundsjuk är jag. Är avundsjuk på Kalmar som kommer ha denna underbara galningen i sin stad.
Har varit ledsen idag, fick lite kort av Linnos mamma idag. så snällt. Hoppas jag kan fara till Kalmar och hälsa på direkt efter Kroatien, men det beror helt på men ska försöka. Tomt och tråkigt kommer det bli utan dej Linnea men jag
är jätteglad för din skull, det vet du!

Kommer inte kunna sova på några timmar ännu, mitt huvud är helt fucked up, tänker för mycket på allt eller egentligen ingenting alls. Grubbla kallas det nog. Ska försöka ta itu, med mina tankar. Så jag kan sova sen. Då blir morgondagen så mycket bättre.

Imorgon hoppas jag på en helbra dag, men det var ju inte oväntat att dagen skulle bli såhär när en av ens bästa vänner flyttar.










allt jag har att säga.


Så mycket tankar, så lite tid...

I´ll will be missing you.


Denna lördagskväll och natt, kommer bli nice, men samtidigt lite sorglig. Nu känner jag mig glad tittar genom min garderob lite grann lyssnar på Jennifer Lopez på hög volym. Men snart det kommer kännas , vet inte när men känslan kommer om ett tag kanske om några timmar, kanske innan jag ska sova. Men jag vet att det kommer kännas som mest  tomt på tisdag, för då är det verklighet då flyttar Linno. Då kommer saknaden kännas och tomheten. Men hon finns där, men hon har varit så nära mig i 14 år. Det kommer upp två bilder i mitt huvud just nu när jag tänker på dig , jag tänker på Alla afrikaner, och afrikanpartys vi har varit på med te och popcorn, hahaha ;) och alla knasiga uppträdande på Tallbackaskolan , när jag mimade Whithey Houston och du var Pochahontas;) Vi har och har haft så sjukt kul tillsammans, det händer alltid något med dig. Det kan man verkligen säga ;D Du har alltid funnits där som ett stort stöd för mig. Men avstånd är inte något problem för mig, i learned the hard way.

Hon ska iallafall ha avslutningsfika hos sig ikväll vid sex, det ska bli kul att fara dit träffa lite tjejer och göra sånt som hör till hemma hos Linno :)

Sen blir det att fara ut och dansa ;)



 

godnatt folket.

Nu måste jag sova , är så trött. Det blev en sen kväll men förträfflig  ;D  och bäst gillade jag att samtala med Robin på balkongen och dricka rött vin, såna stunder känner man att man lever, himlen är alldeles mörklblå och vacker det är så underbart att få prata och diskutera om allt möjligt i en sån atmosfär. egentligen hade jag kunnat sitta ute en stund till. men mina ögon börjar bli allt mer trötta.

Så godnatt.

Nostalgi !




Igår natt slog jag på tv400 och då var den här serien på tv ;) Och det var den säsongen då Larssa och Danne var med. Den bästa, igår gjorde de hål i septum.
 
Jag gillar faktiskt vissa dokusåpor, helst Big brother och jaaa visst det är sjukt egentligen. Men mycket är sjukt här i världen, och jag tycker det är intressant ändå att se hur olika människor fungerar tillsammans i ett hus, allt ifrån bimbos, till extremfeminister har varit med. Och ibland en och annan vettig människa , faktiskt ;D och som sagt de har själva valt att gå in dit. Mediakåta jävlar eller ej, det är underhållande att se. Helst alla uppdragen, igår skulle de bekämpa sina fobier. Haha minns när de hade inte stöta mark, vilka snubblingar som skedde.

Lite nostalgi, det blir väl säkert att kolla igen någon natt. Åh hade varit kul om det kom en ny säsong länge sen ändå. :)


ordbajssss

Idag är ju galet pigg, och ännu mer hyper än igår ;) Har sovit länge idag ,somnade vid elva igår och klev upp vid elva idag. Shit typ 12 timmars sömn och idag när jag vaknade kände jag ingen klump i magen idag, så skönt har haft lite bättre dagar nu ingen äckelångest och ont i magen på morgonen i 3 dagar nu :( Jag orkar inte tänka helt enkelt. Det bara tjorvar sig då.

Det gjorde jag inte i morse heller, jag drog istället till coop för att handla lite ingridienser till min Thai-wok som jag har lagat idag till Ma familla ;D den blev yummie :) Med kokosmjölk och red chili sås. Nästa gång ska jag testa göra soppa ;) Det är roligt att laga mat ändå, jag är inte så bra ännu men jag har grymma idéer och förslag till maträtter.

Innan Coop for jag faktiskt på Dollar Store ;D Hittade lite smycken, bland annat ett par öronhängen med elefanter . :)
Jag älskar ju elefanter, men de tjatar jag jämt om. Sen hittade jag en kokbok med vegetarisk mat, inga planer på att bli vegetarian men det är så gott att äta vegetariskt. Riktigt bra recept och sånt

Har suttit lite på internet och kikat lite på sidor om volontär arbete och fadder. :) Volontär hade varit nice, hoppas jag har ekonomi till det på våren. Åh fadder hade jag också velat bli. Hade jag haft fast arbete så, men ekonomin kanske tillåter det senare. Om några månader.

Nu vill jag säga en sista grej, till Jenny.

Jag vet att Jenny A brukar läsa min blogg då och då ;) hon brukar nämligen lämna lite kommentarer :D alltid trevligt jag tänkte bara säga till dej att jag hör av mig så fort jag får tid. är mest hemma nu om inte Emma kommer förbi och hookar upp mig, jag försöker fokusera på körkortet och pluggar stenhårt varje dag nu tills det där teoriprovet. Så därför har jag inte hört av mig . men jag tänker på dej och Milo varje dag. men jag vill verkligen fixa det den här gången. Men jag kommer snart till dej. Och jag saknar dej så mycket ! Puss







En kväll i stan.


Idag är jag hög på livet :) och jag gillar det , jag gillar småsaker som gör livet lite roligare

Picknick med mina girrls ;D I gällivares centrum;) haha

Vi hade inget kaffe och ingen filt dock ;D jag som var så kaffesugen , men det blev mysigt ändå.
Jag hade älskat att bo i en stad med värme och park varje dag, saknar helsingborg mkt. men våran kväll blev ändå mysig och skoj att göra på impuls ;D dock saknades lite mer ingridienser att äta om man säger så, men kvällsolen lös på oss och det var så härligt att träffa tjejerna och svamla lite, dock träffade vi lite konstiga typer vilket man ofta gör i gällivare centrum på kvällen, men den konstiga kvinnan och hunden försvann fort ;D

tänker på en gång när jag emma och jim var yngre och tog med oss stereo som spelade blood hang gang och picknickade, vi gick typ i åttan eller nåt. det var tider det. vi kände oss ascooola ;D  försökte ladda upp en bild på det men misslyckades





Emma , med Tyra Posén ;)                         Eve och jaag:D


Nu ska Robin få datorn.

Nattinatt :)

One Step at a time

Jag har kickat igång en reaggetonlåt med Tito el Bambino,och sitter och äter räksoppa. Så fort den är uppäten eller heter det uppdrucken (vaa fan ska man säga?  så )ska jag plugga några timmar, *duktigt petra* Kastar positiv kraft åt mig själv.

Fan har kommit på hur jag suger åt mig positiva kommentarer som en svamp ;) älskar komplimanger, men ibland blir jag så blyg så jag vet inte hur jag ska svara tillbaka. fast det bara behövs ett tack egentligen;D

idag senare på eftermiddagen så skall jag hänga på stan en sväng med Emma och Eve ;d Länge sen man träffade henne , många man har missat denna sommaren egentligen. Mysigt att träffa tjejerna och bara hänga.

Var btw, på arbetsförmedlingen idag på morgonen. Det kändes skitbra att få lite hum vad man kan få hjälp med där. De frågade om man ville komma på kurs imorgon också om jobbcoach och sånt. Jag tackade ja, jag försöker vara positiv åt all hjälp jag kan få. Come on liksom vad förlorar man på att gå dit. Nada , ingentling. :D Jag tror det kan bli kul.  åh jag är så sugen på att sticka till Kroatien eller Bosnien till våren och jobba några månader. tankar väcktes av det där besöket.

Jaja work it girl ;D

Det där med balans


Idag fick jag ett mystiskt utbrott i telefonen, känslor som jag känner innerst inne översvärmade mig verkligen. Det där med balans var som borta. tårarna bara strömmade, tur att jag hade Emmsi i telefonen.

Men det mest irriterade var att två ungar stannade upp med sina cyklar pekade och skrattade åt mig där jag stod på stigen och grät:P och det gjorde mig så jävla arg, så när jag la på telefonen frågade jag vad fan de höll på med. herregud , typ nio år var de och nyfikna stod de och försökte tjuvlyssna vad jag pratade om. som pricken över i:et , seriöst;P ja herregud.

Men nu känns det bättre, ska snart fira ett födelsedags barn ;) hihi.

Puss på er!


Kickass!



Älskar den här låten, den är skitbra. Kelly Rowland är gryymt vacker i den här videon :) Har lyssnat mycket på den här låten i sommar, men ännu fyller den mig med energi.

Idag känner jag mig bättre, det är ingen idé att vara ledsen ibland avskyr jag att jag är så känslig. Jag har två volymer, antingen euforisk och lycklig över småsaker. eller så ledsen och arg över ingenting. Alla har sina perioder. Klart :D men jag får inte deppa ihop nu det är sommar , jag måste fokusera på körkortet och teorin!  Men samtidigt  leva för dagen, och försöka göra småsaker som gör mig lycklig varje dag. Hitta en slags balans tror jag att det heter. Det fixar jag det är jag säker på.

Nu ut och nöta i den där boken , i solen ;D man ska inte klaga ;D hehe

Kisses / Petra

....


Kvällen var fin igår, först bara jag och Robin <3 Vänner-dvd och Vin.
Sen en promenad i stan,  en mozarella macka och kaffe ute på Petit pizza.
Efter det Några timmar på Nex, dricka Piggelin och sitta ute och prata alla möjliga , himlen var alldeles mörkblå igår.
Det var som så vackert igår ute, man blev alldeles rofylld av att vara ute, luften var varm och härlig. Småtimmarna var underbara.Såna småsaker i livet gör mig lycklig.

Men idag, känner mig inte på topp. Det är saker som stör mig och det känns som om det äter upp mig.
Man kan inte vara glad varje dag, men jag tycker inte om känslan jag har inom mig. Jag vill känna mig lugn, inte orolig och ovetande. Jag försöker skylla det på Bakisångest, som man ofta får dagen efter. Men det är inte det, jag vet ju det innerst inne. Jag känner mig bara less ibland, less på allt möjligt egentligen, skulle vilja ha mer tid för mig själv, jag behöver frihet. Jag behöver tid att fundera vad jag vill här i livet, då pratar jag inte om jobb eller skola. Där vet jag vad jag vill.

 Utan vad som gör mig Petra som person lycklig, ibland jobbar jag mer för att hjälpa andra och göra andra lyckliga. Men vad kan jag göra för mig själv. men jag hinner inte tänka på det, jag hinner inte hitta mig själv  det känns som jag har tappat mig själv  ibland, känslan skrämmer mig lite.jag vill inte ha måsten just nu, jag vill kunna jobba och bara vara sen vara lugn och inte  orolig .jag vill drömma jag vill leva.. Jag är nog innerst inne en sökare... Kommer nog aldrig vara nöjd.
Varje dag i två månaders tid har det känns som att jag kan börja gråta närsomhelst och jag vet egentligen inte varför, jag försöker tänka att jag har det bra. För egentligen har jag ju det, när jag tänker efter. Jag måste försöka se i det vackra i livet och försöka fånga det varje dag.

Blev bara tvungen att skriva av mig.

Nu ska jag återgå till att plugga, sen Rep med bandet. Det kanske gör mig gladare.

Puss!

Seeeg


Väntar på mat, och känner mig lite seg. Vad gott det ska bli med Lenas mat :D Ska stoppa på en skiva och ta en powernap nu.
Ikväll blir det att ta det lungt, dricka lite vin och kolla på Vänner-dvd. ;) De gör mig alltid glad de där galningarna.
Har förövrigt haft en trevlig dag med Robin, Pux och Ida. dock är jag lite bakis-seg ;P

Så ikväll blir det att softa till maax.

Pusssshej

RSS 2.0